MENCARI GENG CHURP-CHURP

 Assalammualaikum semua :) Hai bella harini nak annouce a good news sebernanya...Bella sedang mencari geng churp2 .Hanya 100 orang je dikehendaki tapi kalau boleh nak lebih.Objektifnya simple je untuk menaikkan jumlah churp2 korang dengan cepat :).Yang penting kerjasamalah... And bella buka keahlian untuk group churp2 ni dekat facebook apabila bella dah dpt response yg positif dari para blogger2 lain atau ahli2 churp2 yang lain dengan minimun dah ada 100 orang yang nak join.So kalau boleh korang sebarkanlah maklumat ni pada member2 korang ke,supaya lagi ramai join lagi banyak income korang.Only a simple rules:

*Sudah menjadi ahli churp2(kalau baru nak join pun boleh)
*Jujur untuk click link semua ahli2 churp2
*Ada facebook(sebab link nanti nak share at group fb)

Hanya 3 yarat jew simple kan,so kalau korang nak join boleh leave comment korang at bawah ni okay.Cukup 100 orang baru bella buka group tu dekat facebook.


FROM:MISS BELLA

No comments:

Total Pageviews