JOM JOIN GROUP CHURP2

     Hai pada petang yang cerah ni nak tulis something special sikit,maklumlah mood pun tgh cerah hihi :) okay first sekali nak ucap terima kasih sudi baca entry ini,hah sampai habis taw jangan langkau2 nanti tertinggal pulak hahaha padan muka korang. So tak lama lagi nak berpuasa kan so kalau boleh mesti nak shopping sakan untuk hari raya akan datang. Hmmm bila fikir2 mcm mana nak dapat duit cepat ni sekelip mata jew maybe only two week atau one months . Ala tak kisahlah kan janji dpt duit sampingan pun jadilah mana tahu sekelip mata je dah rm 300 dlm genggaman tak ke seronok. So bella nak straight to the point sebelum fikiran korang dah melalut fikir eh bella ni main MLM apa? Eh bukan2 bella tak percaya benda tu hah korang mesti pernah dengar kan CHURPCHURP (click benda tu sapa yg x taw) okay benda tu web yang sangat boleh dipercayai kerana hanya jari korang yg click link yg perlu di share korang dah dapat 0.20sen . Bayangkan kalau ada 50 orang cuba kalikan x ke banyak tu,cuma perlu rajin je update link tu takut dah expired... 
   

    Okay at sini bella nak ajak yang sapa dah join atau pun belum join kita ramai2 join satu group yg bella buat at facebook untuk membantu menigkatkan duit korang tu.Senang je korang perlu share link korang at blog then share link entry yg korang update tu at group tu.Jgn share link churp2 pulak sbb takut kene spam and duit pun tak dpt.So korang mesti dh dapat apa objektif nyer bella buat entry ini.Objektifnya adalah kita sama2 bantu satu sama lain untuk meningkatkan income kita and kalau boleh tiap2 minggu dpt cash out.Lagi ramai join group ini lg banyak duit yg dapat.Cuma satu je bella mintak ,KEJUJURAN okay bella ulang lagi sekali KEJUJURAN penting sangat sbb kalau korang x jujur mcm mana nak bantu sama lain kan kan kan. So bella nak respon dari semua yg baca entry ini,korang cuma perlu komen pm bella at fb dgn cara hantar [Saya nak join group churpchurp dan saya sangat jujur orangnya ] copy and paste je dan pm bella :) selepas bella dapt msg korang bella akan masukkan korang dalam group tu okay :)
Kalau ada masalah ke nak bertanya ke jangan malu2 taw pm je bella atau tinggalkan komen korang :) sekian terima kasih...



FROM:MISS BELLA

No comments:

Total Pageviews