FREE SIMPLE HEADER




Hai wah2 lamanya miss bella tak menaip keyboard nie hehe,well dalam sibuk2 dengan SPM miss bella sempat taw buat kan pada semua para new bloggers yang belum ada header tu boleh lah amek at bawak nie okay,just free jewp and cuma perlu download jew,and tinggalkan comment di bawah okay lepas amek.Hanya simple jewp yelah untuk sementara korang nak cari new header boleh pakai ni dulu (: uspp lupa nampaknyer header nie mcam open for girls lah nanti bella buat unuk boy pulak okay.


















FROM:MISS BELLA

No comments:

Total Pageviews