ALAMAK KENAPA AKU BOLEH TERJEBAK DEMAM K-POP?



Hai semua,nampak tak blog miss bella dah berubah sikit ehehehe =,="(xmalu betul lah) nampak tak ada awan2 berterbangan di atas header hehehe :) okay berbalik pada tajuk bella tadi "ALAMAK KENAPA AKU BOLEH TERJEBAK DEMAM K-POP" nak tahu tekan ayat tu.So continue at sini ceritanya :) apa yang demam K-POP nyer ni??? ala miss bella bukan demam macam korang minat2 penyanyi2 k-pop tu huhuhu bella demam tengok


variety show diorang lah apa lagi,dari tak minat ,hah sekarang sampai kaki kremmmm,kebas tengok laptop 24jam (tipu jea) hahahahahaha nak tahu variety show apa sini lah RUNNING MAN TOINKK~
Bocor sudah rahsia miss bella heheh :) siapa peminat k-pop nie mesti lah tahu kan ,macam my siblings fuhh macam2 die giler tengok barang2 k-pop ,dia ada bantal,mug,poster,keychain,frame macam2 lah kire satu set arh....And nasib baek miss bella tak macam tu kalau tak habes duet aku nak beli handycame hehehehe :)

So start bella tengok RUNNING MAN ni lah semua ep bella nak tengok serius kalau yang memang tak minat k-pop tu xpe korang join je bella tengok citer ni serius syoookk :) cerita nyer pasal orang lari dah kata tajuk running hahahah banyak kalau nak di cerita korang tengok sendiri lah sesape yang sama cam miss bella tengok running man nie LIKE sikit coment2 arh :) and korang2 hah you lah sape lagi takkan pakcik tu pulak hahaha yang tak minat k-pop tengok lah sendiri cerita ni serius tak kering gusi u know hah kau,bella kalau online agak2 boring dengan drama at tv tu apa lagi tengok ni jelah :) and i peminat GWANG SOO wink*** lantaklah janji dia tinggi :)As-salam.


FROM:MISS BELLA

2 comments:

yana yani said...

waaa kita sma lah..yana minat haha..comel :P

Bella Razali said...

betul :) minat giler...

Total Pageviews