The WINNER Giveaway by Miss Bella Razali


Jawab ya salam(pd yang muslim) ,alhamdullilah akhirnya masa yang chuolls tunggu telah pun tiba yeah*menjerit sekuatnya .Bella nak minta maaf sangat sebab lambat umumkan pemenang,sebb masalah peribadi and akhirnya berjaya mencuri waktu untuk korang wah happy tak :) okay straight to the point kan ,pemenang bagi cabutan bertuah bella dah lama umumkan itu pun kalau dah cek at keek bella :) dah cek semua blog susah betul nak cari 3 winner so bella pilih pemenang berpandukan syarat yang bella dah tetapkan siap2 siapa yg follow betul2 tu doakanlah supaya nama anda ada at bawah ini ,and pada siapa yang tak menang nak ucapkan terima kasih banyak2 sebab tolong memeriahkan my first giveaway ni ,tanpa korang jugak takde sambutan yang menggalakkan untuk orang lain join :)

WINNER:ENTRY YANG CREATIVE,SIMPLE BUT NICE
♥DRESS(For ladies) http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-bella-razali.html
♥T-SHIRT(For gentleman) http://www.mohdnaser.com/2013/04/giveaway-by-miss-bella-razali.html
♥CHOC KISSES+DIARYMILK http://umikasum.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-miss-bella-razali.html


WINNER:LUCKY DRAW
♥NO 1       =http://qishashop.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-miss-bella-razali.html
♥NO 20     =http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-miss-bella-razali.html
♥NO 23     =http://masespiranza.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-miss-bella-razali.html
♥NO 29     =http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-miss-bella-razali.html
♥NO 42     =http://hikayatraisyasukor.blogspot.com/2013/05/giveaway-by-miss-bella-razali.html

Tahniah kepada semua pemenang yea :) See u bubye.

p/s:Kepada semua pemenang sila send message di facebook bellarazali,isikan NAMA,ALAMAT,NO TEL,URL BLOG,dan WINNER FOR ENTRY OR LUCKY DRAW :) Sila alert yea pemenang ,and pastikan bagi detail tu semua betul dont worry because semua detail ini adalah private,bella bagi masa hingga 27 May 2013 ,SELEPAS TAMAT TARIKH TU JIKA BELLA TAK DAPAT MAKLUMAT APA2 PEMENANG KIRA BATAL.TQ SILA BERI KERJASAMA :)

#Link yang telah dipotong,telah berjaya memberi maklumat kepada bella :)


FROM:MISS BELLA

5 comments:

Dianaa said...

tahniah semua :)

Yumida Huda said...

alhamdulillah
makasih
tahniah pd pemenang lain

Nasz said...

Wah.. menang. Thanx. Hehe. Baru je balik dari Ho Chi Minh ni.

From,

Nasz

www.mohdnaser.com

RaisyaSukor said...

kita pemenang. lucky draw no 42

alamat
pos80, kg parit tengah, 86400 pt raja batu pahat johor..

aisya tulis kat sini

da add, tinggal app je

Bella Razali said...

Tahniah pada pemenang,jgn lupa hantarkan butiran at mssg facebook bella ;)

Total Pageviews