JALAN-JALAN CARI MAKAN


Alhamdullilah ,akhirnya selesai sudah mengundi untuk pru13 ,syabas buat semua rakyat yang beri kerjasama..(walupun bella belum cukup umr utk mengudi).tak kisahlah sapa menang pun janji negara kita aman dan damai :) okay sepanjang cuti ni bella kuar shopping,movie and makan itulah keje seharian utk menambah berat badan and menghabiskan duit :) so cuti skolah pon dah nak start tapi bella xde pon nak g bercuti mana2 buat masa ni,maybe hari2 itu akan dipenuhi dengan jemputan rumah kahwin,mandi manda at theme park yang ni confius banyak sangat and ice skate,so nanti bella update later ok :)

Hari ini nak share antara dua tempat makan yang bella telah kunjunngi,abg burn maybe next time if ada free time heehehe and nak komen sikit hehehe first di aeon,cheras selantan.JOHNNY'S:makanan steamboot biarpun dah lama ada at aeon tu barulah teringin nak makan at situ sebab kalau lalu jew mesti full taw chuolls~ harga pon not bad lah bella order set makan utk 2 orang walaupun 2 orang tapi makan 3 orang sebab banyak sangat bahan2 dia :) and order ice blended with dessert mixed fruit :) so at bawah ini bella selitkan pic2 nya :) should try this,because is the best :)




Second jom kita ke bangi hihihi makan korean islamic :) Yang ini bella saja nak try hihihi and suka order bukan2 walupun baru nak try,harga dia boleh tahan lah ,dia ini ada dua kedai satu islamic kitchen and lagi satu islamic steak :) kedai dua2 berdekatan jew satu at depan,satu at belakang :)so bella pilih nasi ah pau yang ni sedap sangat sebab sedap hahahaa,mee udon rasanya sup and penuh dengan organ2 haiwan and penuh dgn seeafood and drinks order pineaple apple and deesert shrimp sushi :) chicken tepayaki :)



 Mee udon :)


Chicken tepayaki :)



FROM:MISS BELLA

2 comments:

fyka shafie said...

Bella, bila nak outing sama?

nur wanda Shuhada said...

saya tag awak , jom join
http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/the-first-g-giveaway-by-miss-lulla.html

Total Pageviews