BELLA DI TAG


Hai semua sihat? mudah-mudahan semua para pembaca berada dalam keadaan sihat :) alhamdullilah...Okay today  bella nak update entry about "11 THINGS ABOUT ME" kenapa ini semua kerana dia hey fykabff ni
 okaylah memandangkan ada masa free bella join je game blog ni hehe :) oh ya sebelum tu bella nak ucapkan terima kasih sangat2 pada pemenang yg beri kerjasama yea sbb barang pon dah packing tunggu nak post jew :) and hari ni jugak lah masa tamat utk pemenang yg tak beri maklumat harap maklum macam bella ckp tu kira batal.TQ. Okay so sebelum nak join game ni ada rulenye jugak taw chuolls  :)


◕‿◕11 Things about myself :
1-Saya seorang gadis
2-Sedang menuntut di sebuah universiti di bidang landscape architecture
3-Saya suka berkawan dengan sesiapa yang sudi
4-Hobi selalu dipenuhi dengan menulis blog
5-Saya minat  aktiviti yang mencabar
6-Saya benci ada kawan yang hipokrit
7-Saya suka mencuba benda baru
8-Saya gilakan komik
9-Saya takut dengan kucing walaupun ramai mengatakan ianya cute???
10-Impian saya nak jumpa singa dan paus
11-Saya tak boleh tengok handbag bila shopping

◕‿◕11 Question daripada Cik Fyka:
  1. Apa pandangan korang tentang blog saya? = Simple and nice sbb colour pink gitu... 
  2. Apa pandangan dan pendapat korang tentang diri saya? = Fyka kawan yang kuat ketawa,sekali gelak tak reti berhenti...
  3. Cita-cita korang nak jadi apa sebenarnya? = Fashion designer tapi teramik course architecture pulak huhu...
  4. Korang suka baca novel tak? Tajuk novel apa yang korang rasa paling best yang pernah korang baca dan siapa penulis novel yang korang kagum sangat dengan penulisannya? = Kau pun tahu yang takkan baca novel sbb memang tak minat pon,saya suka komik sahaja...
  5. Korang suka shopping tak? Barangan apa yang paling korang suka untuk dibeli? = Shopping best bila ada duit and barang yang first cari ialah handbag...
  6. Kalau diberi peluang berlakon dekat tv korang rasa korang nak join tak? = Dulu dah siap pergi casting dah pon,tapi parents tak mengizinkan mungkin memang bukan rezeki at bidang tu hahaha...
  7. Apa yang korang suka? Coklat, ais krim, bunga? = Semua suka...
  8. Agak-2 korang, korang nak kahwin dalam umur berapa? = Kalau boleh nak kahwen muda ecehhh tengoklah ada jodoh nanti...
  9. Korang suka berfesyen tak? Fesyen siapa yang korang suka ikut? = Fesyen suka lah and i admire maria elena sebab pakai jew apa yang kita minat just the way you are...
  10. Kalau kawan korang buat korang marah dan sakitkan hati korang, apa yang korang buat? = Menangis...
  11. Dalam banyak-2 blogger, blogger siapa yang korang suka sangat baca? = Fatin liyana and elyza zaza sebabg mereka antara gadis blogger yang masih study ada kerjaya and pandaii manage time...
◕‿◕11 Question from me wahai mangsa tag :

1-Dalam banyak2 colour ,minat colour apa?
2-Movie paling minat pilih satu jew?
3-Sekarang masih study? Dimana dan apa bidang? or dah keje?
4-Apa motto yang korang pegang hingga hari ini?
5-Ada keek nak follow? hahaha nonsense punya soalanlah
6-Ada kampung at mana?Bella jelous sebab takde kampung halaman untuk pulang beraya
7-Baju raya tahun ni berapa pasang?Wah semangtkan nak raya
8-Pernah menangg giveaway tak?
9-Ada buat bussness ? 
10-Siapa perdana menteri yang korang minat?Sebab?
11-Hobi korang apa? Sharelah...

◕‿◕11 Blogger yang jadi mangsa:
1-http://umikasum.blogspot.com/
2-http://ciksitimun.blogspot.com/
3-http://www.fatindiana.com/
4-http://fqaakmal.blogspot.com/
5-http://sigadisain.blogspot.com/
6-http://baldipinkyaya.blogspot.com/
7-http://natasha-nadiah.blogspot.com/
8-http://wanimerahjambu.blogspot.com/
9-http://bigofbro.blogspot.com/
10-http://dunianuranisamar.blogspot.com/
11-http://hakimvpn.blogspot.com/




FROM:MISS BELLA

1 comment:

fyka shafie said...

Hehe nice. Thanx bella :)

Total Pageviews