LION VS WHALE

Oh damn! guess what i really want see in real how lokk lion and whale oh,serious sekarang giler sangat dengan 2 ekor nie macam mana ,at malaysia takde,so me yeah dah besar panjang mcm budak2 beria-2 nak g zoo nak tengok tp apakn daya bella duk malaysia,bella tanya ayah ,ayah nak tengok singa jantan and whale plese!!!eh kau ni,singa jantan duk sourth africa jew,yg paus pulak mana duk at laut masin kita yang cetek ni,and paus tu besar dari kapal mcm mana nak tengok.dengan frustnyer aku hanya g bukak youtube and tengok national geographic huhu :( sedih arh xpew wait and see,kalau ada jodoh nak g sana jugak nak tengok serius nak jumpa raja segala bintang ni,iaitu singa,tengok lah singa jantan ni bulu macm tudung tu,and dia sangat garang tp bila tengok2 lama sejuk mata memandang hahaha giler tak aku wee~ gambar bawah ni antara gambar yg berkenan dihati ku hihihi ciplak at cik google :)




Okay then, whale because sound yang buat sangat merdu (kalau korang ada feel lah hahaha) and sangat besar so rasa nak jumpa and dduk atas dia wee~ we tau tak dia so cute arhhhhh realy i got dizzy right now,please! okay kulit dia yang licin oh serious no hari2 aku tengok 2 binatang ni hehehe memang best and aku dah jumpa apa yang aku nak,and i hope ada orang boleh tunaikan impian hahaah(walaupun dalam mimpi shut up).




Okay now see my walpaper lappy hahaha so cute and auwww:)


FROM:MISS BELLA

No comments:

Total Pageviews