DUNIA MAJU WECHAT,KEEKERS,INTSTA


Hai,act on 1.48 a.m cant sleep! dont know why? errgghh sedang family aku semua dah tido and aku still mcam orang dekat office buat keje huhuhu tak tido lagi gara2 imsonia *eh betul ke aku eje ni ahh dont mind.Okay bercakap pasal tak tido because aku kan dah terbiasa hidup sbgai L.A student malam ke pagi x payah tido ,masa tidur kitaorang cuma 4 jam and below huhuhu.So bila dah semester break ni aku tak dapat nak tido malam sbb selalunya ada keje kena siapkan and now,tercongok depan lappy tak tahu nak buat apa,dengan mata yang terlampau cergas ni ish buat aku geramnyer..Anyone can help me please!!!! Takpe2 daripada duduk termenung so decide nak share dengan korang pasl dunia kita sekarang,yeay what? ahah dah maju taw,macam2 tecnology it yang ada,tak boleh citer gak dengan handphone yang terlampau canggih.Haih SO untuk masa ni,kalau sebut wechat?keek?insta? hah sape je tak kenal kan,so pagi2 buta ni aku nak share ngan korang kelebihan and kegunaannya ,ala jangan sombong dengar jelah :)

INSTAGRAM :
Okay benda ni agak lama jugak dah wujud tapi,sekarang baru famous and ramai orang dah guna.Best jugak ada insta ni because kira macam album gambar lah tapi online punya :) and kita share pada orang moments kita sweet kan :) So agak tengah melancong ker ,ada gambar yang menarik terus upload dalam insta sekejap jew,and yang paling bestnyer,tak payah susah nak bkk acc fb,tweet utk update benda yang sama sbb insta dah siapkan kita nak sharekan skali at mana just tick jew,kalau at blog ke?fb ke? twiiter ke? senang kan :) so agak2 korang punya phone yang canggih tu ada google play store install lah benda ni,just nice and fun.


KEEKERS:
Yang ni kira latest pun entahlah sbb lately ni baru famous benda ni,ini pun because artis2 tempatan kita ah kan yang share video2 diorang .Yang tadi kita share album gmbarkan,ini kemudahan pada yang minat jadikan moment dia pada one video,tapi keek ni ada limit time nyer, hanya 36saat je korang boleh buat video,maybe sbb xnak berat sgt kot,and video yg korang rakam tu nanti pun,padat and just nice jew.Best jugak benda ni sbb siapa yang suka follow artis tempatan kita better this way,sbb diorang banyak share life diorang at sini :)


WECHAT:
Benda ni memang latest,dia dah gantikan tempat whatapps :) semua tools dia sama jew ada dua yangg beza ,first emotionnyer yang besar,and special sgt boleh menari and etc.second ada gelombang suara hah dah lah free mssg kan,agak2 korang malas nak taip just guna benda tu record suara and send jew pada sesiapa simple kan and mudah :) benda ni sekarang memang ramai guna termasuk lah aku heheeh,so thats all .see you bubye :)


FROM:MISS BELLA

No comments:

Total Pageviews